Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.

Dartswebwinkel.nl is een van de snelst groeiende dartshops in Nederland, door ons ruime assortiment kunt u in onze webshop alles vinden wat met darten te maken heeft. Door ons ruime assortiment en uitstekende service staan wij garant voor kwaliteit.

Privacyverklaring

Dartswebwinkel.nl, gevestigd aan Oranje-Erf 21, 6942AM Didam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Oranje-Erf 21
6942AM Didam

W.Radstaak is de Functionaris Gegevensbescherming van Dartswebwinkel.nl. Hij/zij is te bereiken via info@dartswebwinkel.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Dartswebwinkel.nl verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Locatiegegevens
  • Bankrekeningnummer


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Dartswebwinkel.nl verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming
Dartswebwinkel.nl neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Dartswebwinkel.nl ) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Dartswebwinkel.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
Dartswebwinkel.nl verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Dartswebwinkel.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account.Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@dartswebwinkel.nl Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Dartswebwinkel.nl.zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
Dartswebwinkel.nl. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Dartswebwinkel.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@dartswebwinkel.nl

Bekijk hieronder ons assortiment:

  • € 1.50 Op voorraad

    Target Vision Ultra Chrome Azzurri Blue is een dartflight die voorzien is van een 3D effect waardoor de flight diepte krijgt. De target flights zijn voorzien van een speciale grip waardoor de flights nog beter in hun shaft blijven zitten. De Target Vision Ultra Chrome zijn voorzien van felle kleuren. De flight is 100 micron dik en heeft een standaard...

    € 1.50
    Op voorraad
    Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • € 1.50 Op voorraad

    Target Vision Sail Yellow Dartflight is een geel/zwarte dartflight, de flight is 100 micron dik en heeft een standaard 6 vorm. Alle flights zijn per 3 verpakt.Materiaal: 100 micronVorm: Standaard 6Kleur: Geel/ZwartMerk: Target

    € 1.50
    Op voorraad
    Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • € 1.70 Op voorraad

    Unicorn Maestro Green is een groene dartflight met hierop in het zwart het welbekende Unicorn logo, de flight is 100 micron dik en heeft een standaard vorm. Alle flights zijn per 3 verpakt.Materiaal: 100 micronVorm: StandaardKleur: GroenMerk: Unicorn

    € 1.70
    Op voorraad
    Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • € 1.30 Op voorraad

    Bull's Powerflite Clear Yellow is een gele flight met op de zijkanten transparante vlakken waar de tekst Powerflite op staat. De flight is 100 micron dik en een heeft een standaard vorm. Alle flights zijn per 3 verpakt.Materiaal: 100 micronVorm: StandaardKleur: GeelMerk: Bull's

    € 1.30
    Op voorraad
    Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • € 1.70 Op voorraad

    Unicorn Maestro 100 Plain Yellow Flight is een gele flight met het logo van Unicorn erop afgebeeld. De Flight heeft een standaard vorm en heeft een dikte van 100 micron.Materiaal: 100 micronVorm: StandaardKleur: GeelMerk: Unicorn

    € 1.70
    Op voorraad
    Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • € 1.70 Op voorraad

    Target Vision Ultra RVB Curve Black/Orange is een dartflight is voorzien van een bepaalde structuur om er voor te zorgen dat de flight beter in de shaft blijft zitten. De Vision Ultra RVB Curve flight heeft een zwarte kleur met hierop een curve deze is oranje gekleurd met hierop de tekst RVB. De flight is 100 micron dik en heeft een standaard 6 vorm. Alle...

    € 1.70
    Op voorraad
    Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • € 1.70 Op voorraad

    Unicorn Barney Gold Flight, de flight waar Raymond van Barneveld vroeger mee speelde tijdens zijn tijd bij Unicorn. Op deze flight is de naam Barney afgebeeld en heeft een goude kleur, de flight is 100 micron dik en heeft een standaard vorm.Materiaal: 100 micronVorm: StandaardKleur: GoudMerk: Unicorn

    € 1.70
    Op voorraad
    Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • € 1.50 Op voorraad

    McKicks Ink Black Hair is een flight uit de Ink serie van McKicks, de flight is 100 micron dik en heeft een standaad vorm. Alle flights zijn per 3 verpakt.Materiaal: 100 micronVorm: StandaardMerk: McKicks

    € 1.50
    Op voorraad
    Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Wij waarborgen en streven altijd naar

DE BESTE KWALITEIT & SERVICE

Wij proberen zoveel mogelijk te luisteren naar de wensen van onze klanten, om ze een goed en breed mogelijk assortiment neer te kunnen zetten. Vele gingen u al voor door een beoordeling te schrijven. Wij streven naar uitstekende service en scherpe prijzen.

Mocht u producten niet kunnen vinden in ons assortiment, neem dan even contact met ons op en wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Tevens zijn wij als organisatie aangesloten bij Webwinkelkeur, wilt u onze beoordelingen lezen klik dan op onderstaande logo.

Webwinkelkeur.nl
  • De waardering van Dartswebwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 99 reviews.